Over ons

ProfiCleaners - innovatieve oplossingen voor al uw reinigingsvraagstukken


ProfiCleaners ontwikkelt topkwaliteit industriële en microbiologische reinigers om reinigingsprocessen te vereenvoudigen, te versnellen en efficiënt te implementeren binnen uw bedrijfsvoering, met als belangrijke doelstelling kostenbesparing(en) te realiseren.

De producten van ProfiCleaners zijn sterk geconcentreerd, de juiste dosering is hierbij van groot belang. ProfiCleaners biedt haar producten voornamelijk in solide doseerflessen van 1 liter. Deze flessen zijn gemaakt van PE en daardoor 100% recyclebaar! Door goed te doseren zal minder verspild worden en wordt constant resultaat geboekt.

Reinigen met maximale veiligheid voor mens en milieu? De reinigingsmiddelen van ProfiCleaners zijn maatschappelijk verantwoord, verstandig en duurzaam! Voor bedrijven en organisaties die duurzaam reinigen hebben opgenomen in hun MVO-beleid!

Heeft u een uitdaging voor ons? Mogen wij u adviseren? Neem gerust contact met ons op voor de oneindige mogelijkheden op gebied van reinigingsmiddelen en onderhoudsproducten.